staphorst-rouveen

Prijsuitreiking Decemberaktie 17/18

18 januari 2018

De prijswinnaars van de OSR Decemberaktie zijn bekend, in december ’17 was de eerste trekking en in januari ’18 was de tweede trekking.

Prijsuitreiking 1e ronde succesvolle Decemberactie

Staphorst – Tot 23 december houden de winkeliers van de ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen de tweede ronde van de decemberactie waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Iedereen kan meedoen door kassabonnen te sparen van deelnemende winkeliers. In een envelop, die in de winkel mee te nemen is, dient minimaal aan € 50,- kassabon(nen) te zitten. Deze envelop kun je deponeren in de groene bussen die staan bij Boni Staphorst, Foto Frans Nooren, Ubak Rouveen en Staphorst.

De eerste trekking heeft vorige week plaatsgevonden door notaris E. Ritsma. De vijf enveloppen die uit een hele berg ingezonden enveloppen zijn getrokken werden nauwkeurig gecontroleerd door de notaris. De winnaars waren uitgenodigd op dinsdagavond 12 december bij Bakkerij Ubak in Staphorst. De spanning werd er in gehouden want ze wisten nog niet wat ze hadden gewonnen. Met behulp van een dobbelsteen mochten ze een envelop trekken waarin vermeld stond welk bedrag aan waardebonnen ze gewonnen hadden. De eerste prijs van € 250,- ging naar de familie Kuiper uit Staphorst, tweede prijs van € 200,- naar fam. Tuin uit Staphorst, derde prijs van € 150,- naar fam. Talen uit Staphorst, vierde prijs van € 100,- naar fam. Harink uit Rouveen en de vijfde prijs van € 50,- ging naar de fam. Apeldoorn uit Staphorst. De waardebonnen kunnen ingewisseld worden bij alle winkels in de gemeente Staphorst die lid zijn van de OSR.

 

 

 

Op de foto links naar rechts, mevr. Ubak (bakkerij Ubak), dhr. Dunnink (OSR), dhr. Apeldoorn, mevr. Talen, mevr. Kuiper, mevr. Tuin, dhr. en mevr. Harink, dhr. Lier (Bakkerij Ubak en OSR).
Foto: Wiljan Nooren, Foto Frans Nooren
.

De tweede trekking:

Zeer grote deelname 2e ronde Decemberactie

Staphorst – Dat de december actie nog volop leeft bij de consumenten was wel te zien aan de ontzettend vele enveloppen die ingeleverd zijn bij de tweede ronde Decemberaktie, georganiseerd door ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen. De enveloppen kon je inleveren bij de Boni, Foto Frans Nooren, Bakkerij Ubak Rouveen en Staphorst.

Notaris E. Ritsma dook in de berg enveloppen en had er vijf uitgetrokken. Na controle werden deze vijf uitgenodigd door de OSR op dinsdagavond 16 januari bij Foto Frans Nooren. Niemand wist nog niet wat ze hadden gewonnen, om de spanning er in te houden. Op deze avond mochten ze om de beurt een envelop trekken waar in stond welke prijs ze hadden gewonnen. De prijzen bestond uit waardebonnen van de Ondernemersvereniging die in te leveren zijn bij de winkeliers in Staphorst en Rouveen. De eerste prijs van € 250,- is gewonnen door Jan Compagner, tweede prijs van € 200,- ging naar mevr. M. Hulst-Engel, de derde prijs van € 150,- ging naar Geesje Tromp, de vierde prijs van € 100,- ging naar dhr. F. Fridrichs en de vijfde prijs ging naar Cédric Vos. De bedoeling is om volgend jaar weer zo’n succesvolle actie te organiseren.

 

 

 

Op de foto links naar rechts staand: mevr. Hulst-Engel, dhr. Lier (Bakkerij Ubak en OSR), Geesje Tromp, Jan Compagner, Cédric Vos, zittend: dhr. Fridrichs en dhr. Nooren (Foto Frans Nooren en OSR)  Foto: Harry Dunnink OSR.

2e Decembertrekking