staphorst-rouveen

Prijsuitreiking Voorjaarsactie

16 mei 2018

Jaaaa de prijzen zijn weer uitgereikt ook dit jaar hield de Ondernemers vereniging (De Voorjaarsactie) en die is in 1 woord geweldig verlopen. Alle klanten kregen bij besteding van iedere 10 euro een bon met een unieke code, even naar de website en invullen maar… er waren veel kleine prijsjes, als je zo’n prijs had gewonnen kreeg je dat gelijk te zien en kon je naar die winkel gaan.. maar iedere ingevulde code deed mee voor 1 van de vele  hoofdprijzen.

11 mei was de bekendmaking en de gelukkige prijswinnaars stonden allemaal te trappelen van ongeduld bij de Welkoop in Staphorst. Namens de O.S.R willen wij de volgende mensen Feliciteren met hun prijs…Esther Kievit ging er met de BBQ vandoor die was beschikbaar gesteld door Boer. Familie Rommelaar waren blij met de speakers van de Read shop. Wilma Smink kan een half jaar gratis geknipt worden bij Knipp&ko, R Mulder won ook een set speakers van de Read shop. K Krale ging naar huis met een kruiwagen met gereedschap van de Welkoop. K Boer kan lekker spelletjes spelen op de Tablet van Compustore. Mevrouw Kip gaat zeer professionele foto’s maken met de nieuwe camera ook van de Read shop. R Haasjes zet de bloemetjes buiten want die gaat die een jaar lang halen bij Jarina Bloemen. En Roel Vos gaat ook weer super strak want die Kan ook een half jaar gratis geknipt worden bij Haarmode Dick Heuckeroth. Geesje Dunnink kan een half jaar dat heerlijke brood van Ubak verwachten. Annelies Veijer mag 3 maand lang fruit halen bij de Echte Groenteman Hilko Jonkman. Trijntje Kok won de fiets die nog even binnen werd gereden door Henk Meesters van Meesters Tweewielers. Ja en mevrouw Mooiweer won het Surprise pakket van Juwelier Dekker heel spannend…

De gelukkige winnaars van de Voorjaarsactie 2018

De gelukkige winnaars van de Voorjaarsactie 2018

Nou dat zijn toch geweldige prijzen allemaal? De ondernemers van Staphorst zijn niet kinderachtig geweest.. Volgend jaar gaan we dit gewoon weer doen, nogmaals iedereen veel plezier met jullie prijs!.

De gelukkige winnaars van de Voorjaarsactie 2018