staphorst-rouveen

Spaarpas in Staphorst

Spaarpas_StaphorstDoe uw voordeel en spaar gratis punten bij onderstaande winkeliers. Wat is nou makkelijker dan sparen en uitgeven met 1 pas bij verschillende winkeliers. Regelmatig kunt u bij de deelnemende winkeliers extra voordeel doen omdat zij producten kunnen aanbieden alleen voor de klantenpashouders. Op deze pagina kunt u zien wat ze aanbieden.

Heeft u nog geen Spaarpas Staphorst, dan kunt u deze (tegen € 2,50 borg) aanvragen bij de deelnemende winkels. Bij sommige winkels krijgt een pas kado met saldo er op van uw gekocht product (zie voorwaarden winkel). Mooier kan het niet.

Hier kunt u uw saldo checken, voer de laatste 6 cijfers van uw pas in:

Deelnemende winkels en aanbiedingen:

Bakkerij Slager Staphorst

Deze ambachtelijk bakkerij startte in 1942 aan de Oude Rijksweg in Staphorst. We zijn een moderne brood- en banketbakkerij en leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan derden zoals bedrijven en winkels. Ons assortiment bestaat uit méér dan 30 verschillende soorten brood. Maar niet alleen voor een verse brood bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij namelijk banketspecialist. De lekkerste taarten en gebakjes zijn bij ons te vinden.

Juwelier Dekker

Dé juwelier voor horloges en sieraden van verschillende topmerken

Juwelier Dekker is een juweliers bedrijf met een eigen atelier.
Ook hebben zij de grootste collectie trouwringen van noord Nederland.
Een deel van de collectie vind u in de webshop.

Slagerij Buitenhuis

Buitenhuis Uw Slager en het team heten u van harte welkom in de moderne slagerij in Staphorst.

Wij staan voor:

 • Groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten
 • Lekkere producten uit eigen worstmakerij
 • Verstand van ons vlees
 • Jarenlang vakmanschap

Bloemboetiek De Vlijtige Lies

Voor al uw bloemstukken voor elke gelegenheid.

 

Voorwaarden Spaarkaart Staphorst:

 • Spaarpas Staphorst is een onderdeel van Ondernemersvereniging Staphorst – Rouveen. Verder hieronder te noemen als OSR.
 • Een Spaarpas kunt u verkrijgen in de deelnemende winkels. Er wordt een borg gevraagd van € 2,50 per pas. Pas blijft eigendom van de Ondernemersvereniging Staphorst en is trikt persoonlijk. Pas mag niet uitgeleend worden aan mensen die niet op hetzelfde adres wonen.
 • Bij aankoop van elke euro krijgt u 1 punt op de pas bijgeschreven. U dient wel een geldige pas te overhandigen.
 • De waarde van 1 punt is € 0,01
 • De Spaarpas Staphorst biedt op vertoon bij de kassa, de pashouder voordeel bij aankopen bij de deelnemende winkeliers. Deze voordelen worden door de winkeliers bepaald. Voor Spaarpashouders worden daarnaast speciale acties en activiteiten georganiseerd. Deze acties en activiteiten zijn alleen voor Spaarpashouders. Als kaarthouder kunt u profiteren van voorverkopen en wordt u op de hoogte gebracht van opruimingen. De voordelen van de Spaarpas Staphorst krijgt u alleen op vertoon van deze kaart bij de kassa. Kortingen kunnen niet achteraf verrekend worden. Punten kunnen niet achteraf worden bijgeschreven.
 • Uw saldo kunt u checken op https://www.mijnspaar.nl/home/portal.php
 • Aanvullende voorwaarden kunnen onderling per winkelier verschillen.
 • De OSR behoudt zich het recht voor om de aan de Spaarpas Staphorst verbonden voordelen, te wijzigen en/of in te trekken. OSR behoudt zich tevens het recht voor, het Spaarpas Staphorst klantenkaartprogramma te wijzigen of in zijn geheel te beëindigen. Een dergelijke wijziging of beëindiging zal kenbaar gemaakt worden in de deelnemende winkels en/of op onze website. Tevens behouden wij ons het recht voor om een klantenkaart in te nemen dan wel te blokkeren indien wij onrechtmatigheden aantreffen zoals bijvoorbeeld winkeldiefstal, onacceptabel gedrag of onacceptabele uitlatingen. Het gespaarde aantal punten komt daarmee automatisch te vervallen. Deze beslissing ligt uitsluitend bij de OSR en staat niet open voor discussie.
 • Op artikelen die met punten betaald worden, kunnen geen punten gespaard worden.
 • Bij verlies of diefstal van uw klantenkaart kunt u bij een van de deelnemende winkeliers een nieuwe pas aanvragen.
  Klantenkaart vergeten? Bij een enkele keer kan de winkel voor u in het systeem de punten bijschrijven.
 • Heeft u een pas gevonden die niet van u is, dan kunt u terecht in de deelnemende winkels of u mailt naar info@staphorst-rouveen.nl
 • De door de klantenkaarthouder ingevulde gegevens bij de winkeliers en aankopen van de klantenkaarthouder worden opgenomen in een veilige systeem van klantkaart.nl en zullen vertrouwelijk behandeld worden. De OSR kan de gegevens gebruiken voor het persoonlijk informeren van klantenkaarthouders over extra voordelen en voor analysemogelijkheden. De OSR kan deze gegevens combineren met de gegevens van andere bestanden waarvan OSR (mede)houder is. Persoonsgegevens worden door OSR nooit aan derden verstrekt, tenzij de OSR daartoe wettelijk wordt verplicht.Wanneer de gegevens van de klantenkaarthouder wijzigen, de klantenkaarthouder geen informatie over de voordelen van de Spaarkaart Staphorst meer wenst te ontvangen, zijn gegevens uit het bestand verwijderd wil hebben of de deelname aan het Spaarkaart Staphorst klantenkaartprogramma wenst te beëindigen, kan de klantenkaarthouder dit melden via mail info@staphorst-rouveen.nl